ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ TOY ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Ε.Φ.Ε.Ε.Θ. κ. Ι. ΔΟΒΕΛΟΥ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ

ΕΝΩΣΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ

ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Ε.Φ.Ε.Ε.Θ.)

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ 22 - 546 26 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΤΗΛ.: 2310/554.073 - FAX: 2310/523.666  

www.efeeth.gr, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.


                                                                                                              

ΠΡΟΣ

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ

Ε.Φ.Ε.Ε.Θ.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

Π.Ο.Φ.Ε.Ε.

ΕΝΩΣΕΙΣ ΜΕΛΗ Π.Ο.Φ.Ε.Ε.

 

Θεσσαλονίκη 2/11/2018

 

 

Συναδέλφισες, Συνάδελφοι,

 

Σας ενημερώνω ότι μετά από ώριμη σκέψη και εικοσαετή συνεχή θητεία στο Δ.Σ της ΕΦΕΕΘ εκ των οποίων δεκαεπτά χρόνια ως Πρόεδρος,  δεν θα θέσω εκ νέου υποψηφιότητα για το Δ.Σ. της ΕΦΕΕΘ. Σας καλώ να συνεχίσετε τους αγώνες του κλάδου μας με αμείωτο ενδιαφέρον και να σταθείτε αρωγοί στον νέο πρόεδρο και το διοικητικό συμβούλιο που εσείς θα εκλέξετε με την ψήφο σας στις εκλογές της Δευτέρας  5/11/2018 & Τρίτης 6/11/2018.  Στηρίζω την ενωτική προσπάθεια που διαμορφώθηκε με τις υποψηφιότητες συναδέλφων για το Δ.Σ. και θεωρώ ότι έχετε την ωριμότητα και την πολυετή συλλογική εμπειρία να επιλέξετε τους κατάλληλους για να συνεχίσουν το έργο των προηγούμενων διοικήσεων.


Σας ευχαριστώ γι’ αυτή την αξέχαστη εικοσαετία στην οποία τα τελευταία οκτώ χρόνια εν μέσω μιας πρωτόγνωρης για τον τόπο κρίσης, καταφέραμε να αναδείξουμε την ΕΦΕΕΘ στον πλέον συνεπή κοινωνικό εταίρο και  άξιο εκπρόσωπο του κλάδου των Λογιστών- Φοροτεχνικών του νομού Θεσσαλονίκης και πανελλαδικά.

Σήμερα ο επαναπροσδιορισμός του ρόλου και του τρόπου δράσης της ΕΦΕΕΘ είναι πιο αναγκαίος από ποτέ. Με στόχο την αύξηση της δύναμης της  με προσέλκυση νέων μελών και ενεργοποίηση των παλαιών συναδέλφων, το νέο Δ.Σ. πρέπει να συνεχίσει αταλάντευτα την ουσιαστική συνεργασία και την ενεργό συμμετοχή στον διάλογο με τους υπόλοιπους κοινωνικούς εταίρους και την πολιτεία για την καλυτέρευση των συνθηκών και του πλαισίου που πρέπει να  ασκείται το έργο των Λογιστών-Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών, προσαρμοσμένο στα νέα δεδομένα. Άλλωστε, και η χώρα εισέρχεται σε μία νέα εποχή και οι μεταρρυθμίσεις που πρέπει να γίνουν είναι πολλές, ώστε να επιτευχτεί η πολυπόθητη βιώσιμη ανάπτυξη.

Αισθάνομαι ότι με την πολύτιμη συμβολή σας καταφέραμε όλοι μαζί, όλα όσα έγιναν αυτά τα χρόνια στην ΕΦΕΕΘ και στον κλάδο μας. Εμπεδώσαμε σε όλους ότι ο κοινωνικός διάλογος αποτελεί βασική προϋπόθεση της δημοκρατίας και σε αυτό το πλαίσιο λειτουργήσαμε πάντοτε. Γι αυτό θέλω να σας ευχαριστήσω από καρδιάς τον κάθε ένα και την κάθε μία χωριστά,  για την στήριξη  και εμπιστοσύνη που μου παρείχατε αναδεικνύοντας με, πάντα πρώτο σε ψήφους. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου συναδέλφους μέλη  των Δ.Σ. της ΕΦΕΕΘ και της ΠΟΦΕΕ, την υπάλληλο της Ένωσής μας, για την άριστη συνεργασία που είχαμε και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν, διότι χωρίς αυτούς δεν θα πετυχαίναμε στο δύσκολο έργο μας.

Δηλώνω ότι θα είμαι δίπλα στο νέο Δ.Σ. αλλά και σε σας προσωπικά,  για να προσφέρω όλες μου τις δυνάμεις, γνώσεις και  εμπειρίες, ούτως ώστε όλοι μαζί με αγώνα να επιτύχουμε τους στόχους της ΕΦΕΕΘ και της ΠΟΦΕΕ.

Γι αυτό θα θέσω υποψηφιότητα για αντιπρόσωπος στην ΠΟΦΕΕ και σας καλώ να με στηρίξετε για ακόμη μία φορά.

Είναι επιτακτική ανάγκη όλοι να προσέλθουμε σε αυτές τις εκλογές (5 & 6/11/2018) και με τη ψήφο μας να βγάλουμε την ΕΦΕΕΘ πάλι δυνατή και πρώτη Ένωση της χώρας.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Ιωάννης Δόβελος

Πρόεδρος ΕΦΕΕΘ

 

 

Οικονομικά Νέα

Copyright © 2010 Ε.Φ.Ε.Ε.Θ. - Ένωση Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Θεσσαλονίκης. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Developed by AigidaNet