ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΠΡΟΣ ΟΕΕ

alt

 ΕΝΩΣΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ

ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Ε.Φ.Ε.Ε.Θ.)

 ΠΡΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

Π.Ο.Φ.Ε.Ε.

 

Θεσσαλονίκη 15/11/2018

 

 

Πληροφορηθήκαμε σήμερα από την Διοίκηση του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (Ο.Ε.Ε.), την αύξηση του κόστους δικαιώματος συμμετοχής στην αναγκαία εκπαίδευση των Λογιστών –Φοροτεχνικών από 30,00 ευρώ στα 50,00 ευρώ.

Λυπούμαστε που διαπιστώνουμε ότι για άλλη μια φορά οι Λογιστές –Φοροτεχνικοί καλούνται να πληρώσουν ποσά που δεν τους αναλογούν.

Έχουμε εκφράσει επανειλημμένα την αντίθεση μας στην επιβολή του χαρατσιού των 30,00 ευρώ. Τώρα καλούμαστε να δίνουμε σε μια δύσκολη για τους περισσότερους εποχή 50,00 ευρώ χωρίς καν να ερωτηθούμε.

Σε ένα Επιμελητήριο που πολλοί από τους συναδέλφους δεν έχουν ούτε το δικαίωμα να είναι μέλη και δεν υπάρχει καμία ανταποδοτικότητα, δέχονται άλλη μία αδικαιολόγητη αύξηση στο ποσό που πρέπει να καταβάλουν.

Καλούμε την Διοίκηση του Ο.Ε.Ε. να επανεξετάσει την στάση της και να ακυρώσει την αδικία εις βάρος μας στο πλαίσιο μιας αμοιβαίας και επωφελούς συνεργασίας και αλληλεγγύης.

Ζητούμε από την Π.Ο.Φ.Ε.Ε. να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες, ώστε η Διοίκηση του Ο.Ε.Ε. να ανακαλέσει άμεσα την αύξηση.

Οι καιροί είναι δύσκολοι και ο καθένας θα πρέπει να αναλάβει το μερίδιο ευθύνης που του αναλογεί. Να μην καλούνται να λύσουν συνεχώς οι ίδιοι και οι ίδιοι τα προβλήματα που σε καμία περίπτωση δεν έχουν δημιουργήσει.

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

 

                                        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                         Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

                                           ΤΣΟΡΜΠΑΤΖΗΚΩΣΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ                                    ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ


ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ 22 - 546 26 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΤΗΛ.: 2310/554.073 - FAX: 2310/523.666

www.efeeth.gr, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Οικονομικά Νέα

Copyright © 2010 Ε.Φ.Ε.Ε.Θ. - Ένωση Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Θεσσαλονίκης. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Developed by AigidaNet