ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Δ.Σ. Ε.Φ.Ε.Ε.Θ. ΣΤΙΣ 14-11-2018

alt

 

ΕΝΩΣΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ

ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Ε.Φ.Ε.Ε.Θ.)


                                                                                                              

                                             

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πρώτης συνεδρίασης Διοικητικού Συμβουλίου στις 14 Νοεμβρίου 2018

 

Την Τετάρτη το βράδυ στις 14 Νοεμβρίου συνεδρίασε το νεοσύστατο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης. Η πρώτη συνεδρίαση ήταν κλειστή ώστε να γίνει ο προγραμματισμός των δράσεων της διοίκησης. Η συνεδρίαση ήταν σε πλήρη απαρτία και οι αποφάσεις λήφθηκαν ομόφωνα στα κάτωθι θέματα.

Το πρώτο θέμα ήταν έγκριση των πρακτικών της τελευταίας συνεδρίασης. Έπειτα έγινε η οικονομική ενημέρωση από τον Ταμία κ. Χρ. Βούζιο.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος ενημέρωσε το Συμβούλιο για την αύξηση της εισφοράς για την αναγκαία εκπαίδευση των λογιστών που έκανε το ΟΕΕ, πρότεινε να στείλουμε επιστολή διαμαρτυρίας.

Ακολούθως, τα μέλη του Δ.Σ εισηγήθηκαν στον Πρόεδρο τις προτάσεις τους για τον προγραμματισμό των δράσεων της Ένωσης, όπου και αποφασίστηκε η εξωστρέφεια της Ένωσης με επισκέψεις του Προέδρου και του Δ.Σ. σε φορείς της πόλης μας καθώς και σε υπηρεσίες με στόχο την γνωστοποίηση της παρουσίας μας και την ενημέρωση για προβλήματα που απασχολούν τους συναδέλφους.

Επίσης η κοινοποίηση και γνωστοποίηση των δράσεων του Δ.Σ. με διάφορες μορφές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Επιπροσθέτως τέθηκε από τον Πρόεδρο η δημιουργία συνεργασίας της Ένωσης με τα εκπαιδευτικά ιδρύματα του νομού μας.

Ακόμα προτάθηκε η έκδοση του ημερολογίου της Ένωσης για το έτος 2019, η διοργάνωση συνεδρίασης για την κοπή της πίτας, ο ετήσιος προγραμματισμός των σεμιναρίων με επίκαιρα θέματα που απασχολούν τους συναδέλφους σε μία προσπάθεια συνεχούς εκπαίδευσης και επιμόρφωσης των μελών μας.

Τέλος ο Πρόεδρος ζήτησε την συνεχή και άοκνη προσπάθεια για την ενδυνάμωση της Ένωσης για να ακουστεί δυνατά η φωνή των συναδέλφων.

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

 

                Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                         Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

Γ. ΤΣΟΡΜΠΑΤΖΗΚΩΣΤΗΣ                 Δ.  ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

 


ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ 22 - 546 26 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΤΗΛ.: 2310/554.073 - FAX: 2310/523.666

www.efeeth.gr, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Οικονομικά Νέα

Copyright © 2010 Ε.Φ.Ε.Ε.Θ. - Ένωση Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Θεσσαλονίκης. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Developed by AigidaNet